Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Canon

Canon Laser Toner & Printerpatroner

På denne side findes de printere som vi tilbyder fungerende laser toner og printerpatroner til. Find det specifikke serienavn og nummer til netop din printer, og klik derefter på dette navn. Herved kommer du videre ind på denne printers specifikke side, og finder alle de tonere og blækpatroner der passer til netop din printer.

Hvis der opstår nogle udfordring, kan du altid kontakte os på mail: mail@dansktonerservice.dk eller på telefon: 75 36 77 55, så står vi klar til at guide og hjælpe dig.

Stort udvalg – Hurtig levering

Hos Dansk Tonerservice finder du Danmarks største udvalg af blækpatroner og laser toner til Canon printere. Til størstedelen af vores repræsenterede printere, finder du både kompatible og originale produkter til disse. Se beskrivelsen nedenfor, omkring forskellen på disse typer. Skulle din printer ikke være vist på siden, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående måde.

Vi tilbyder levering med GLS levering (dag til dag).

Altid Højeste kvalitet

Hos Dansk Tonerservice forhandler vi både originale og kompatible (kopi) patroner og tonere. Vores originale bliver indkøbt via certificerede grossister, og er garanteret at være originalt produceret og opretholder originale kvalitetsgarantier.

Vores kompatible laser toner og printerpatroner bliver produceret i forskellige europæiske lande. Producenterne af vores kompatible produkter der passer til Canon printere er altid af højeste kvaltiet. Disse produkter bliver der betalt royalty på til original producenterne, derfor er kvaliteten af patroner, tonere og chips godkendt og fungerer som de skal.

Mere