Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Find Produkt

Søg blandt produkter:

HP (Hewlett Packard)

Billige HP blækpatroner og lasertoner

Hos Dansk Tonerservice finder du altid de billigste priser og de bedste tilbud på HP blækpatroner og lasertoner. Vores priser bliver aktivt ændret for altid at tilbyde vores kunder det billigste alternativ. Vi sælger kompatible og originale blækpatroner og laser tonere til alle HP printere på det danske marked.

Hvis du ikke kan finde din printer i den nedestående oversigt, kan du altid kontakte os på telefon: 75 36 77 55 eller mail: mail@dansktonerservice.dk – så er vi klar til at hjælpe med personlig rådgivning.

Danmarks største udvalg – Hurtig levering

Vi bestræber os for at tilbyde blæk og toner til samtlige HP printere det er muligt at få fat på i Danmark. Vores medarbejdere opdaterer vores hjemmeside daglig i forhold til priser og tilbudte produkter. Derfor kan du altid være sikker på at kunne få blæk og toner til netop din printer hos os.


Vi tilbyder også både HP laser toner og printerpatroner, af både kompatible og originale slags. Bestiller du en laser toner eller flere, leveres disse altid med GLS - dag til dag levering.

Her finder du den højeste kvalitet

Vores HP lasertonere og printerpatroner er altid af den højest mulige kvalitet. Vi håndplukker vores leverandører af både kompatible og originale HP produkter, i forhold til hvem der har den højeste kvalitet og laveste defekt procenter fra produktionen. Du kan derfor være sikker på, at når du køber HP blæk og toner hos Dansk Tonerservice, har vi sikret os gennem kvalitetstjek, at vores produkter fungerer og er af en god kvalitet. Skulle der opstå nogle problemer med et produkt, kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning.

Mere