Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Information

Dansk Tonerservice er etableret i 1997, og leverer danmarks største udvalg af originale og kompatible toner patroner.
Vi tilbyder tyske kvalitets tonerpatroner til de rigtige priser, og yder 1 års reklamationsret på alle vore produkter.
Vi har storkøbstilbud som er enestående på det danske marked.
Du kan derfor trygt vælge Dansk Tonerservice som din foretrukne supplies partner, og vi glæder os til at betjene dig og din virksomhed.
Du skal være fyldt 18 år for at handle på dansktonerservice.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Vi besvarer mails indenfor 8 timer, og du kan bedømme vores butik her: http://www.edbpriser.dk/Information/RateVendor.aspx?id=116

Blækpatroner

Stort udvalg af billige blækpatroner

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt, at dine skrifte blækpatroner. Derfor tilbyder vi alt i billige blækpatroner til den bedste kvalitet. Dette gælder uanset om, du ønsker sorte printerpatroner eller billige farvepatroner. Dansk Tonerservice er din bedste leverandør af billige blækpatroner. Vi har et stort udvalg fra en lang række kendte udbydere, vi er derfor sikre på, at kunne sende dig printerpatroner til netop din printer. Vi tilbyder originale, billige blækpatroner for at garantere dig flere prints til den billigste pris.

Blækpatroner, printerpatroner, farvepatroner - kært barn har mange navne.

Uanset hvad du vælger at kalde det, så får du de bedste og billigste blækpatroner hos os. Når du vælger at købe blæk fra Dansk Tonerservice, så er du helt sikker på at du får den bedste kvalitet på markedet. Ved at vælge blækpatroner i høj kvalitet, får du ikke kun flere prints per blækpatron, men dine prints bliver også markant bedre. Vi fører derfor kun originale printerpatroner fra de bedst kendte mærker. Vores udvalg af farvepatroner dækker mærker som Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard, IMB/Lexmark, Kyocera Panasonic Xerox m.f.. Skulle vi mod forventning ikke have den blækpatron du leder efter, så høre vi gerne fra dig.