Varen er nu lagt i din kurv

Antal
I alt

Der er 0 varer i din kurv Der er 1 vare i din kurv

Varer i alt (inkl. moms)
I alt (inkl. moms)
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Find Produkt

Søg blandt produkter:

Brother

Brother Blækpatroner

Typisk kan man printe flere tusind sider med Brother printerpatroner, men før eller siden er man bundet til at løbet tør. Når det sker, er der ikke andre muligheder end at få fornyet sine printerpatroner, og tit bliver det en alt for dyr og lettere kompliceret affære, men det skal være slut. Vi tilbyder alt i billige Brother printerpatroner, og til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af din udskrivning, så behøver du ikke frygte, for kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Uanset hvilken Brother-printer du har, sørger vi for, at du får de rigtige blækpatroner.

Brother Lasertoner

Hvis man har en laserprinter fra Brother, kan man med fordel benytte sig af korrekt producerede kompatible laser tonere som vi forhandler her hos Dansk Tonerservice. Vores kompatible tonere er produceret til at være en så eksakt kopi af de originale produkter som muligt. Forskellen er at vi hos Dansk Tonerservice, ikke tager de store profitmarginer på tonerene, som original producenterne gør inden de videresælger til underleverandører. Når man snakker laser tonere indeholder kopi versioner altid den samme mængde pulver som original versioner, og er produceret af lignende materialer der giver en fornuftig effekt. Kompatible toner er det økonomisk fornuftige valg. Dog tilbyder vi også alle laser tonere i original version til billige priser, til folk der foretrækker denne slags.

Sådan bestiller du:

Nedenstående ser du en oversigt over alle de printere som vi kan levere printerpatroner og laser tonere til. Vi tilbyder patroner og toner i både kompatible og original version til de fleste printere.

-        Find din printer i oversigten, og klik hernæst på navnet.

-        Vælg de patroner du bedst kan lide blandt de tilbudte til din printer, og læg disse hernæst i kurven.

-        Fortsæt til bestilling og følg de 5 trin.

Skulle der opstå nogle udfordring i løbet af processen, eller kan du ikke finde din printer i oversigtet, er du mere en velkommen til at kontakte os på telefon: 75 36 77 55 eller på mail: mail@dansktonerservice.

Mere